opc_loader

Tuinhout

 

Hout voor toepassingen in de tuin is er in zowel hardhout als in zachthout. Vaak is tuinhout geimpregneerd zodat het geschikt is voor toepasssingen in de tuin. Vooral om rotten of schimmel door vocht en regen tegen te gaan. Er zijn verschillende middelen om tuinhout te behandelen voor zowel hardhout als zachthout. Zoals tuinhoutbeits en houtolie waarvan het behandelen door iedereen kan worden gedaan.

 

Tuinhout kopen

 

Wim koster tuinhout heeft een groot assortiment tuinhout. Een groot deel kunt u direct afhalen bij kostertuinhout in Noordscheschut gemeente Hoogeveen. U kunt voor het kopen van tuinhout afhalen van uw tuinhout in goed overleg een aanhanger lenen. wim koster tuinhout is snel en goed bereikbaar vanaf de A37. En is zeer goed bereikbaar vanuit heel Drenthe en Overijssel zoals Assen, Slagharen, Hardenberg, Zuidwolde, Hoogeveen, Uffelte, Wijster, Ruinen, Dedemsvaart, Meppel, De Wijk, Emmen, Beilen

 

Tuinhout advies

 

Wanneer u voor een project in de tuin tuinhout wil gaan gebruiken kunnen wij u voorzien van advies. Wat betreft het soort tuinhout wat u het beste kunt gebruiken hardhout zachthout of douglas tuinhout, de afmetingen van het tuinhout. Het gebruik van tuinhout planken, balken, palen of latten geimpregneerd of niet. Tuinhout is ook goed te schilderen. Voor de exacte tuinhout prijzen kunt u per mail of telefonisch contact opnemen.

 

Tuinhout online bestellen en laten bezorgen

 

Wanneer u niet iin staat bent of het makkelijker vindt om het tuinhout te laten bezorgen in de regio is dit in sommige gevallen in goed overleg mogelijk. Neem contact met ons op voor eventuele mogelijkheden. Wanneer u vooraf het tuinhout wil bekijken bent u van harte welkom tijdens de openingstijden.