Houten tuinhuis in Beilen

Wanneer u een tuin heeft, dan mag een houten tuinhuis niet ontbreken. Een tuinhuis zorgt voor een grote hoeveelheid opbergruimte, maar kan ook gebruikt worden als werk of hobbyruimte. Hierdoor heeft u een rustige plek waar u ontspannen aan het werk kunt. Een houten tuinhuis in Beilen plaatsen? Dan bent u bij Wim Koster Tuinhout aan het juiste adres. Wij bespreken graag samen met u de wensen en mogelijkheden, want die zijn er genoeg. Kom gerust eens langs bij onze houthandel in Hoogeveen.

Een tuinhuis in Beilen is niet alleen erg mooi, maar ook praktisch

Houten tuinhuis plaatsen in Beilen?

Bij Wim Koster Tuinhout vindt u verschillende houten tuinhuisjes en kunt u tevens uw eigen model samenstellen.
Neem contact met ons op

Een tuinhuis in Beilen: mooi en praktisch

Een tuinhuis in Beilen is een erg goede toevoeging aan uw tuin. Niet alleen zijn tuinhuizen erg praktisch, ze staan ook erg mooi in uw tuin. Zeker wanneer u het tuinhuis helemaal op maat en naar wens kunt laten maken. Een tuinhuis kan verschillende functies hebben. Denk hierbij aan een stuk meer opbergruimte, maar ook aan een werk of hobbyruimte. Het is een ideale plek om u echt even terug te trekken terwijl u toch dicht bij huis bent.

De mogelijkheden van een houten tuinhuis in Beilen

Bij Wim Koster Tuinhout zijn de mogelijkheden wat betreft een tuinhuis in Beilen oneindig. Of u nu een kleine tuin of juiste een hele grote tuin heeft, voor iedere situatie is er wel een geschikt tuinhuis bij onze houthandel in Beilen. Wilt u ook een houten overkapping in Beilen aan uw tuinhuis vast? Ook dat is mogelijk. Zo kunt u heerlijk beschut zitten en kunt u uw tuinkussens gewoon buiten laten liggen. Tevens kunt u zelf bepalen hoe uw nieuwe tuinhuis er uit komt te zien. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleurcombinaties, maar ook uit verschillende houtsoorten. Denk hierbij aan Douglas hout en Vuren. Hierdoor kunt u de uitstraling van uw tuinhuis laten aansluiten op de rest van uw tuin. Heeft u bijvoorbeeld een houten schutting in Beilen van Douglas hout, dan sluit een tuinhuis van datzelfde hout hier mooi op aan.

Een houten tuinhuis in Beilen biedt een hoop mogelijkheden

De voordelen van een tuinhuis van hout in Beilen

 • Een tuinhuis in Beilen biedt veel opbergruimte voor al uw tuingereedschap en overige tuinspullen
 • U kunt uw tuinhuis ook gebruiken als werk of hobbyruimte
 • Een houten tuinhuis kan een grote tuin ‘breken’ en kan de blikvanger van uw tuin worden
 • Wanneer u voor een tuinhuis met overkapping gaat, kunt u langer buiten zitten
 • Een houten tuinhuis in Beilen kan eenvoudig zelf geplaatst worden, maar dit kan ook uit handen worden gegeven
 • U kunt een tuinhuis op maat laten maken zodat deze helemaal naar wens is

Een tuinhuis op maat in Beilen

Heeft u speciale wensen wat betreft uw nieuwe tuinhuis in Beilen? Dat is bij Wim Koster Tuinhout geen probleem. Bij ons kunt u namelijk terecht voor een tuinhuis op maat. Zo kunt u uw tuinhuis helemaal laten aansluiten op uw wensen en past deze perfect in uw tuin. Indien gewenst kunnen wij u helpen bij het maken van een ontwerp en kunnen wij u advies geven over uw houten tuinhuis in Beilen.

Een tuinhuis in Beilen op maat gemaakt zorgt ervoor dat u in iedere tuin een tuinhuis neer kunt zetten

Zelf het houten tuinhuis in Beilen plaatsen

Een houten tuinhuis in Beilen plaatsen is eenvoudig zelf te doen, zeker als u de instructies volgt. Bij Wim Koster Tuinhout zorgen wij ervoor dat al het tuinhout netjes op maat wordt gezaagd, zodat u het bouwpakket enkel nog in elkaar hoeft te zetten. Wij kunnen het pakket bij u thuis bezorgen, maar u kunt uw pakket ook afhalen.

 • Stap 1: De basis
  Wanneer u een houten tuinhuis in uw tuin gaat plaatsen, dan is het van belang dat dit op een stevige ondergrond gebeurt. Zorg ervoor dat uw ondergrond waterpas is. Heeft het tuinhuis een houten vloer? Zorg dan eerst voor een fundering van tegels.
 • Stap 2: Sorteren
  Het bouwen van het houten tuinhuis gaat het makkelijkst wanneer u eerst alle onderdelen van het bouwpakket sorteert. Zo kunt u lekker doorwerken en hoeft u niet eerst alles op te zoeken.
 • Stap 3: De onderste laag
  Bij het monteren van het tuinhuis, begint u met de onderste laag. Leg de onderste wandbalklaag uit en bevestig deze aan de tegels.
 • Stap 4: De wandbalken
  Op de onderste laag kunt u de wandbalken gaan plaatsen. Zorg ervoor dat deze goed aansluiten en gebruik hiervoor een rubberen hamer. Controleer steeds na ongeveer vijf lagen of de constructie nog haaks is.
 • Stap 5: De ramen en de deur
  Na ongeveer vijf wandlagen is het tijd de deur met kozijn in de deuropening te laten zakken. De ramen volgen na ongeveer 10 lagen. Monteer eerst nog wat planken naast de openingen voor de ramen. Zo kunt u het kozijn er eenvoudig in laten zakken. Na het plaatsen van de ramen kunt u nog enkele wandlagen doorgaan, totdat u de gewenste hoogte heeft bereikt.
 • Stap 6: De gevel
  Wanneer de wanden de juiste hoogte hebben bereikt, plaatst u de nokstukken van het tuinhuis op de voor- en achterwand. De dakbalken kunt u hierna eenvoudig op de juiste plaats leggen.
 • Stap 7: Aftimmeren van het dak
  U kunt nu het dak van uw houten tuinhuis in Beilen plaatsen. Voorkom wegschuiven door een tijdelijke plank te plaatsen. De montage wordt zo een stuk eenvoudiger. De dakvoetlijst kunt u aan de onderkant van het dakbeschot vastschroeven en het dakleer kunt u vervolgens hieromheen buigen.
 • Stap 8: Afwerken
  Het tuinhuis staat. U kunt nu de kozijnen vastschroeven en het tuinhuis verder afwerken. In de bijgeleverde montagehandleiding leest u meer over de montage.

Uw houten tuinhuis in Beilen laten plaatsen

Heeft u zelf de zin, tijd of kennis niet om het houten tuinhuis in Beilen in elkaar te zetten? Dan is er geen man overboord. Onze medewerkers staan voor u klaar om het tuinhuis voor u in elkaar te zetten, mits u in een straal van 30 km rondom Hoogeveen woont. U hoeft hierbij niets te doen, maar heeft wel binnen een zeer korte tijd uw nieuwe tuinhuis in Beilen. Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een houten tuinhuis in Beilen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact, informatie en advies

Wanneer u op zoek bent naar een houten tuinhuis in Beilen, dan bent u bij onze houthandel in Hoogeveen aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten en maten houten tuinhuizen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor houten schuttingen, houten overkappingen en houten tuinmeubilair. Wij zorgen voor tuinhout van hoge kwaliteit voor uw tuinprojecten. Heeft u vragen over onze houten tuinhuizen of over één van onze andere diensten, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Wim Koster Tuinhout plaatst uw tuinhuis in Beilen met alle liefde

Houten tuinhuis plaatsen in Beilen?

Bij Wim Koster Tuinhout vindt u verschillende houten tuinhuisjes en kunt u tevens uw eigen model samenstellen.
Neem contact met ons op