Houthandel in Drenthe

Bent u op zoek naar een houthandel in Drenthe, waar u het mooiste hout van uitstekende kwaliteit kunt halen? Dan zit u bij Wim Koster Tuinhout zeker goed. In het Drentse plaatsje Noordscheschut, nabij Hoogeveen, vindt u onze houthandel. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten tuinhout, maar ook hout voor schuttingen, houten schuren en tuinhuizen vindt u terug in onze Drentse houthandel. Woont u in de buurt? Dan kunnen wij uw bestelling ook leveren, plaatsen en monteren.

De houthandel in Drenthe helpt u graag met uw tuinhout en ander hout

Op zoek naar een houthandel in Drenthe?

U vindt verschillende soorten tuinhout, schuttingen en houten overkappingen bij Wim Koster Tuinhout.
Neem contact met ons op

De houthandel voor heel Drenthe

Of u nu een hovenier of interieurbouwer bent, een bouwbedrijf heeft of als particulier op zoek bent naar hout, onze houthandel in Hoogeveen, Drenthe staat voor u klaar. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten hout. Denk bijvoorbeeld aan complete tuinhuizen, maar ook boompalen of schuttingen vindt u in ons assortiment. Dankzij het brede aanbod kunnen wij altijd wel iets voor u betekenen.

Veel verschillend tuinhout te koop

Met tuinhout maakt u de mooiste vlonders, erfafscheidingen en houten bijgebouwen. Tuinhout is dan ook erg populair. U vindt in onze houthandel in Drenthe onder andere tuinhouten planken, balken en tuinpalen. Deze zijn te koop in verschillende houtsoorten. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld Lariks, Vurenhout en Douglas hout aanbieden. Met dit hout maakt u vervolgens de mooiste creaties. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij een groot aanbod hout in verschillende afmetingen. Mocht u aan afwijkende maat willen bestellen, dan kunnen wij dat in onze houthandel voor u op maat zagen.

Voor al uw tuinhout kunt u terecht bij de houthandel in Drenthe

Uw schutting vindt u bij de houthandel

Een houten schutting is erg geliefd om uw tuin te af te schermen en een stukje privacy te creëren. U kunt de houten schutting in veel varianten kopen in onze houthandel in Drenthe. Denk aan het verschil in hoogte, maar ook verschillen de schuttingen in houtsoort en details. Zo verkopen wij schuttingen met verticale planken, maar ook schuttingen waarbij de planken horizontaal op elkaar liggen. Uiteraard kunt u ook variëren met stenen palen of plantenroosters. Bent u zelf niet in staat de schutting te plaatsen? Dan doen wij dat graag voor u. Wij leveren, plaatsen en monteren de schutting binnen een straal van 30 km van onze houthandel in Drenthe.

Hout voor een overkapping

Wanneer u op zoek bent naar hout voor een overkapping, kunt u rustig eens een kijkje nemen bij onze houthandel in Drenthe. Wij hebben verschillende houtsoorten en kunnen u uitstekend adviseren. Naast losse planken en plaatwerk, kunt u bij ons ook terecht voor kant-en-klaar modellen overkappingen van hout. In onze brochures vindt u verschillende houten overkappingen. Deze kant-en-klaar modellen kunt u indien gewenst door ons laten monteren bij u thuis. Wij leveren, plaatsen en monteren namelijk binnen een straal van 30 km rondom Hoogeveen. Uiteraard kunt u uw bestelling ook gewoon zonder meerprijs afhalen bij onze houthandel in Drenthe.

Overige houtbouw kopen bij de houthandel in Drenthe

Wilt u een houten bijgebouw maken? Bijvoorbeeld een tuinhuisje voor uw tuingereedschap, een carport voor uw auto of een houten veranda om heerlijk te kunnen genieten in de mooie zomeravonden? Dan komt u eerst even langs bij onze houthandel in Drenthe. Hier hebben wij veel verschillend soort hout te koop, waar u de mooiste houten bijgebouwen mee kunt realiseren. Laat u inspireren door de verschillende catalogi of bestel een prefab pakket. Wilt u meer weten over het monteren of onderhouden van het hout? Dan staan wij graag voor u klaar met deskundig advies.

Wim Koster Tuinhout: meer dan hout alleen

Onze Drentse houthandel is een specialist op het gebied van tuinhout, schuttingen en houten bijgebouwen. Maar ook voor houten tuinmeubilair kunt u bij ons terecht. Heerlijk met zijn allen picknicken aan de houten picknicktafel of chillen in de houten loungeset? Het kan allemaal. Kom langs bij onze houthandel en wij helpen u graag verder. Daarnaast leveren wij ook houten speelhuisjes, zandbakken en klimtoestellen. Dat maakt uw tuin uiteraard helemaal af. En bent u op zoek naar beitsen of verven? In onze houthandel in Drenthe zijn tevens alle benodigde producten voor het juiste onderhoud van uw hout verkrijgbaar. Zo kunt u nog lang genieten van uw hout.

Bij ons kunt u terecht voor onder andere:

 • Schuttinghout
 • Hekwerk
 • Pergola's
 • Vlonders
 • Bloembakken
 • Blokhutten en tuinhuisjes
 • Overkappingen
 • Garages of houten schuren
 • Carports
 • Houten tuinmeubelen
 • Speeltoestellen
 • Tuinverlichting
 • Tuinkasten
 • Picknickbanken
Wilt u hout kopen, houten meubilair of speeltoestellen? De houthandel in Drenthe is meer dan hout alleen.

Extra service van de Drentse houthandel

Woont u binnen een straal van 30 km van onze houthandel in Drenthe? En kunt u wel wat hulp gebruiken bij het plaatsen en monteren van uw houten schutting, houten overkapping of ander houten bijgebouw? Dan helpen wij u daar graag mee. Als extra service bieden we onze klanten de levering, plaatsen en montage aan. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. Of wilt u onze houthandel in Drenthe een keer komen bezoeken? Dan bent u van harte welkom.

Op zoek naar een houthandel in Drenthe?

U vindt verschillende soorten tuinhout, schuttingen en houten overkappingen bij Wim Koster Tuinhout.
Neem contact met ons op