Houten tuinhuis in Hardenberg

Wanneer u op zoek bent naar een houten tuinhuis in Hardenberg, dan bent u bij Wim Koster Tuinhout aan het juiste adres. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, een tuinhuis met overkapping of zonder overkapping wilt, bij onze houthandel in Hoogeveen zijn de mogelijkheden haast oneindig. Wij hebben een ruim assortiment aan tuinhuizen, maar kunnen ook samen met u uw perfecte tuinhuis op maat samenstellen. Kom gerust eens langs om uw wensen te bespreken of advies in te winnen.

Een tuinhuis in Hardenberg mag niet ontbreken wanneer u een tuin heeft

Houten tuinhuis in Hardenberg plaatsen?

Bij Wim Koster Tuinhout vindt u verschillende soorten tuinhuizen en kunt u tevens uw eigen model samenstellen.
Neem contact met ons op

Een praktisch tuinhuis in Hardenberg

Een tuinhuis in Hardenberg is een erg handige plek om uw tuingereedschap en tuinspullen in op te bergen. Zo hoeft u de spullen niet in huis te bewaren en liggen ze wel mooi uit het zicht en droog. Daarnaast is een tuinhuis ook ideaal als u net een kamer te weinig heeft in uw woning. U kunt het tuinhuis namelijk ook gebruiken als werk- of hobbyruimte. Een tuinhuis is niet alleen erg praktisch, maar is ook nog eens een echte eyecatcher in uw tuin. Zeker wanneer u er één heeft welke helemaal bij de rest van uw tuin past.

Oneindig veel mogelijkheden

Wanneer u op zoek bent naar een tuinhuis in Hardenberg, dan heeft u bij Wim Koster Tuinhout genoeg mogelijkheden. Wij hebben een ruim assortiment waar u uit kunt kiezen, waardoor u voor zowel een kleine als een grote tuin bij ons terecht kunt. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende houtsoorten en kunt u zelf uit verschillende kleurcombinaties kiezen. Staat uw perfecte tuinhuis hier niet tussen? Dan kunnen wij ook een tuinhuis op maat voor u maken. Hierdoor kunnen wij aan iedere wens op het gebied van tuinhuizen voldoen en heeft u bij onze houthandel gegarandeerd succes.

Een houten tuinhuis in Hardenberg is er in veel verschillende soorten en maten

De voordelen van een houten tuinhuis

 • Een tuinhuis van hout in Hardenberg vormt een echte eyecatcher in uw tuin
 • Bij Wim Koster Tuinhout zijn de mogelijkheden wat betreft een houten tuinhuis oneindig, waardoor u deze compleet naar uw smaak kunt samenstellen
 • Een houten tuinhuis in Hardenberg kan worden uitgebreid met een overkapping, waardoor u langer van het buitenleven kunt genieten
 • Het zelf in elkaar zetten van het houten tuinhuis is zeer eenvoudig, maar wij kunnen het ook voor u doen
 • Een tuinhuis biedt een hoop opbergruimte en kan daarnaast gebruikt worden als werk- of hobbyruimte.

Uw houten tuinhuis in Hardenberg in elkaar zetten

Een houten tuinhuis in Hardenberg zelf in elkaar zetten klinkt als een flinke klus. Toch kunt u dit zelf eenvoudig doen. Wij zorgen ervoor dat al het tuinhout exact op maat is gezaagd, waardoor u een bouwpakket van ons ontvangt. Door onderstaande stappen te volgen, heeft u helemaal geen hulp nodig.

 • Stap 1: Zorg voor een stevige ondergrond
 • Stap 2: Sorteer de materialen
 • Stap 3: Leg de onderste wandbalklaag uit en bevestig deze aan de tegels
 • Stap 4: Plaats de wandbalken en controleer ondertussen of de constructie nog haaks is
 • Stap 5: Laat na ongeveer 5 lagen de deur met kozijn in de deuropening zakken en na ongeveer 10 lagen de ramen
 • Stap 6: Plaats de nokstukken van het tuinhuis op de voor- en achterwand wanneer de wanden de juiste hoogte hebben
 • Stap 7: Timmer het dak af
 • Stap 8: Werk de kozijnen en de rest van het tuinhuis af

Bij het bouwpakket leveren wij een montagehandleiding. Lees deze goed door voor u aan de klus begint. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

U kunt uw tuinhuis in Hardenberg eenvoudig zelf in elkaar zetten

Een op maat gemaakt tuinhuis in Hardenberg

Bent u al een hele tijd op zoek naar het perfecte tuinhuis voor in uw tuin? Maar kunt u het maar niet vinden? De één is net te groot en de ander is qua vorm weer niet naar wens. Bij onze houthandel in Hoogeveen hebben we daar dé oplossing voor. Wij kunnen namelijk uw tuinhuis op maat maken. U kunt met uw eigen ontwerp bij ons langskomen en dan zorgen wij ervoor dat het tuinhout op maat gemaakt wordt, maar wij kunnen u ook helpen bij het maken van een ontwerp. We bespreken dan samen uw wensen en kunnen u advies geven. Wanneer u een tuinhuis op maat laat maken, dan weet u in ieder geval zeker dat deze helemaal naar wens is en bij uw tuin past.

Het tuinhuis in Hardenberg laten plaatsen door Koster Tuinhout

Een tuinhuis plaatsen kan soms best een klus zijn. Ook al proberen wij het met onze bouwpakketten zo makkelijk mogelijk voor u te maken, wij begrijpen dat u soms alsnog een beetje hulp kunt gebruiken. Één van onze services is dan ook dat wij het tuinhuis ook voor u in elkaar kunnen komen zetten als u binnen een straal van 30 km van Hoogeveen woont. Binnen een mum van tijd kunt u dan genieten van uw nieuwe tuinhuis, terwijl u hier helemaal niks voor hoeft te doen. Meer weten over het laten plaatsen van een houten tuinhuis in Hardenberg? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wanneer u er zelf niet uitkomt, kunt u het tuinhuis in Hardenberg ook laten plaatsen door ons

Meer informatie

Een houten tuinhuis kopen in Hardenberg doet u bij Wim Koster Tuinhout. Een tuinhuis biedt een hoop mogelijkheden en staat erg mooi in uw tuin. Bij Wim Koster Tuinhout heeft u keuze uit een ruim assortiment en bieden wij u verschillende services op het gebied van tuinhuizen. Zo kunt u bij ons een tuinhuis op maat laten maken en kunnen wij het tuinhuis voor u in elkaar zetten. Wij beschikken over de juiste kennis en jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze projecten waarborgen. Naast tuinhuis van hout in Hardenberg, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere houten schuttingen in Hardenberg en een houten overkapping in Hardenberg. Heeft u vragen over onze houten tuinhuizen of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en kunnen u adviseren bij uw aankoop.

Houten tuinhuis in Hardenberg plaatsen?

Bij Wim Koster Tuinhout vindt u verschillende soorten tuinhuizen en kunt u tevens uw eigen model samenstellen.
Neem contact met ons op